Itt a szúnyogszezon, segítség! Elő az öntapadós termékekkel! (x)

Itt a szúnyogszezon, segítség! Elő az öntapadós termékekkel! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Azt hiszem, valamennyi fővárosi lakos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy kibírhatatlan az éjjeli szúnyogmuzsika. Még a legszebb lakás varázsát is elrontja a tény; mégpedig az, hogy nincs szúnyogháló az ablakon. Nem vagyunk bátor kaszkadőrök, hogy az ötödik emeleten, az ablakon kihajolva a szúnyogháló felhelyezésével próbálkozzunk.

De mi a teendő ilyenkor? Cikkünkből most megtudhatod, ugyanis az öntapadós szúnyoghálók pozitív hozadékairól olvashatsz bővebben.

A zavartalan pihenés megfizethetetlen

Az emeleti lakásokkal az az egyetlen probléma, hogy az ablakhoz való hozzáférés korlátozott, legalábbis ami a külső részét illeti, biztosan. Éppen ezért a szúnyogháló felhelyezése is gondot okoz. Szerencsére a Redőny Diszkont szúnyoghálói segíthetnek rajtunk. De mielőtt nekilátunk, tisztázzuk, hogy milyen előnyökkel jár a szúnyogháló, és hogy mitől kímél meg minket.

A szúnyogháló nélküli élet nem élet. Egyrészt kellemetlen, hogy reggelre minden beszabaduló szúnyog belőlünk lakmározik, ami miatt másnap csak vakarózunk. Másrészt, szembe kell néznünk a betévedő fura bogarakkal is. Nem mindenki mer megküzdeni ezekkel a ronda állatokkal.

Mire jó az öntapadós szúnyogháló?

Az öntapadós szúnyogháló pont a fentebb említett helyzetekben lehet a segítségünkre. Ennek köszönhetően nyitva hagyhatjuk az ablakot, mégsem jön majd be a fényre a sok bogár, nem fulladunk meg a melegtől éjszaka, ráadásul csípésmentes állapotban kelünk fel reggel. Nyáron felfrissíthetjük a lakást egyetlen éjszaka alatt.

Az öntapadós szúnyogháló legnagyobb előnye tehát, hogy távol tartja a nemkívánatos látogatókat és könnyen felhelyezhetjük oda, ahová szeretnénk. Méretre szabhatjuk a produktumot, ugyanis számos esetben mi adjuk meg, hogy mekkora darabra van szükségünk.

Egyéb minőségi hálók választéka

A hálók kínálata azonban nem ennyire kicsi. Beszerezhetünk például olyan üvegszálas termékeket is, amelyek hosszú távon hasznosíthatók. Az rajtunk áll, hogy miféle termékek mellett voksolunk.

De bármilyen speciális darabról is legyen szó, egyik sem hasonlítható az öntapadós változatokhoz. Ezt lemoshatjuk, kézzel tisztíthatjuk, a csomag pedig tartalmazza az öntapadós produktumokat is.

Jó szúnyogháló nélkül tehát nem érdemes élni, hiszen nem kevés kellemetlenségtől kíméljük meg magunkat, ha birtokában vagyunk egy ilyen praktikus hálónak. Ráadásul még a napközben is nyitva hagyhatjuk az ablakot, így nem szerzünk a nap végén új lakótársakat.

Lehet, hogy sok-sok, a rovarok ellen bevethető, házi praktikáról olvastunk az interneten, de be kell látnunk, egyik sem lesz olyan hatásos, mint a szúnyogháló használata. A vásárlás előtt azonban mindenképpen győződjünk meg arról, hogy a megfelelő méretű és minőségű hálót választottuk-e ki.