Mit jelent a teljes körű szolgáltatás egy költöztetés során? (x)

Mit jelent a teljes körű szolgáltatás egy költöztetés során? (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy költöztetés sokféle lehet. Nagyon sok múlik azon, hogy mennyire profi partnert találunk a feladatra. Ha a megfelelő céggel szerződünk, akkor gördülékeny és gyors lesz az egész folyamat. És hogy mit takar ez esetben egy teljes körű szolgáltatás? Lássuk!

A költöztetés nem más, mint egy szakma!

Egy költöztetés sokak szemében csak annyit jelent, hogy pár bútort el kell juttatni A-ból B-be. Pedig sokkal többről van szó. Bátran kijelenthetjük, hogy ez egy külön szakma, amit meg kell tanulni, tapasztalatot kell szerezni, szert kell tenni a megfelelő rutinra.

Ha egy költöztető csapat nemcsak beugrósokból áll, hanem fix munkatársakból, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy egy igazán profi, rutinos csapat jöjjön össze, akik nem esnek ki a ritmusból. Bár a legtöbb piaci szereplő az adott napi munkamennyiségnek megfelelően hívja be a rakodókat, azonban az olyanok, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, fix létszámmal dolgoznak, annak minden előnyével!

És akkor még ott vannak a hátteret biztosító, további szakképzett emberek is, mint a fuvarszervező, a beszerző, az ügyfélszolgálatos, hogy csak párat említsünk. Sok ember dolgozik azon, hogy egy költöztetés valóban gördülékeny legyen.

Nekünk annyi dolgunk van először is, hogy megtaláljuk az ilyen cégeket.

Mi magunk mit tehetünk a gördülékeny költöztetésért?

Először is mindenképp találnunk kell egy olyan megbízható céget, amely megfelel a fent már taglaltaknak. Kulcsfontosságú, hogy időben kezdjük el felkutatni a megfelelő partnert, mivel a legjobbak jellemzően hetekre előre tele vannak megbízásokkal, így szabad időpontjuk lehet, hogy csak hónapokkal később lesz.

Nagyon fontos ugyanakkor az is, hogy kiszűrjük azokat, akik csak át akarnak verni és a pénzünkre utaznak. Ők az úgynevezett hiénák, akik arra várnak, hogy miként tudják az összes pénzt kivenni a pénztárcánkból.

Hogy ezt elkerüljük, mindig írásban kérjünk árajánlatot, valamint ha megállapodunk, akkor írásos visszajelzést kell kérnünk a költöztetés időpontjáról is. Ha ezekre figyelünk, akkor lesz a kezünkben írásos bizonyíték, hogy miben egyeztünk meg. Enélkül nem leszünk védve, így ha egy cég erre nem hajlandó, vagy egyáltalán nem kommunikál írásban, akkor keressünk mást!

Most már koncentrálhatunk a becsomagolásra. Bár igazából még az is lehet, hogy ezzel sem kell foglalkoznunk!

Ha igazán teljes körű költöztetést szeretnénk

Már olyan szolgáltatásokat is nyújtanak a költöztetők, mellyel gyakorlatilag teljesen ki tudjuk vonni magunkat a folyamatból és annak előkészületeiből is. Nézzük, ez mit is jelent!

Ha nincs kedvünk, energiánk, időnk a csomagolásra, akkor bízhatjuk ezt is olyan profikra, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akiknél például elérhető ez a szolgáltatás. Sőt, ők még arról is gondoskodnak, hogy a szétszerelendő bútorok lapra szerelten legyenek elszállítva. Emellett még a mosogatógép és mosógép ki- és bekötését, valamint a csillárok levételét és felhelyezését is intézik.

Így lesz igazán teljeskörű a költöztetés.