Rekordrészvétel volt az előválasztáson pénteken

Rekordrészvétel volt az előválasztáson pénteken

Előválasztás Óbudán 2021. szeptember 20.-án (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rekordrészvételt hozott a péntek az ellenzéki előválasztáson, hiszen többen adták le a voksukat, mint a megelőző napok bármelyikén. Az Országos Előválasztási Bizottság tájékoztatása szerint országszerte a sátrakban 60,298 ember adta le a szavazatát, míg az interneten keresztül 14,423-an szavaztak (ők a nap folyamán vagy még korábban regisztráltak).

Ez azt jelenti, hogy pénteken összesen 74,721 fő adta le voksát az előválasztáson, ahol az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét és a 106, szintén közös egyéni képviselő-jelöltjét lehet kiválasztani.

A folyamat múlt szombati vagy inkább hétfői elindulása óta összesen már több mint 350 ezren szavaztak.

Az Országos Előválasztási Bizottság arra is felhívta a figyelmet, hogy pénteken felkerültek az előválasztás honlapjára a múlt hétvégéről elmaradt online szavazási alkalmak pótidőpontjai is. Az előválasztás első fordulója kedden, szeptember 28-án ér véget.

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt