Télen is pihenjen prémium minőségű szállodában (x)

Télen is pihenjen prémium minőségű szállodában (x)

Egy szálloda életében a legmeghatározóbb időszak a nyári főszezon, valamint a karácsonyi és egyéb ünnepi időszakok. De elő- és utószezonban is érdemes elmenni „nyaralni”, jelen esetünkben „telelni”, annál is inkább, mert számtalan kedvező akcióval várják a hotelek a hozzájuk télen vagy tavasszal betérőket.

Az utószezon előnyei

A különféle akciókon túl még szembesülhetünk egyéb jellemzőkkel, ha nem nyáron megyünk el pihenni. Ilyen lehet pl. az a tény, hogy ha egy téli hétköznapon indulunk, jóval szellősebb szállodára számíthatunk, így tényleg azt érezhetjük, hogy elvonultunk pihenni, ahol még a madár sem jár.

Télen teljesen más szemszögből csodálkozhatunk rá a szálloda környezetére, a természetre, az azt övező állatvilágra. Ha elindulunk a szomszédos településeket meglátogatni, lehet, hogy olyan élményekben lesz részünk, amelyek a nyári forgatagban elkerülték volna a figyelmünket. Ráadásul ilyenkor részt lehet venni az adott évszak jeles eseményein is a környező falvakban.

Szállás félpanzióval

A szolgáltatóiparban időről időre találkozhatunk különféle kedvezményekkel, amelyek az éppen aktuális ünnephez vagy egy kikapcsolódási programhoz, rendezvényhez köthetők. A hévízi Hotel Európa Fit****superior az Év szállása volt 2021-ben, és a programok és gyógykezelések széles repertoárjával várja a pihenni vágyókat.

Szezonális akciójuk számtalan kecsegtető jellemzőt takar a szolgáltatások bármely területén. Kevés olyan szálloda akad, amely ennyire széleskörűen gondoskodik a valamilyen alapanyagra érzékeny vendégeiről, de mellette bőséges kínálat áll rendelkezésre a hagyományos és nemzetközi konyhából is.

A gazdag félpanziós ellátás minimum egyéjszakás foglalás esetén már valójában egy teljes panziót takar, mivel svédasztalos vitál büféreggelivel, elő- és utószezonban délben kiváló levesekkel találkozhatunk, este pedig ínyenc fogásokból válogathatunk. A vacsorához a téli szezonban akár italcsomag is tartozhat.

Ha további éjszakák foglalására is sor kerül, úgy azt az Európafit további kedvezményekkel honorálja. A 2. éjtől ingyenes szakorvosi konzultáció és állapotfelmérés vár a vendégekre. 5 éjszaka után egy kényeztető masszázst vehetünk igénybe. Ha a foglalásunk a 7 éjt is meghaladja, akkor egyágyas felár mentességet kaphatunk. A szállás a 7 éven aluli gyermekek számára ingyenes.

Foglalások lemondása

A kialakult járványhelyzetre való tekintettel a hévízi Hotel Európa Fit****superior megadja a lehetőséget bizonyos keretek mellett a foglalások lemondására. A részletekről tájékozódjon a szálloda honlapján!

Minden szállásfoglalás eltérő lehet, így amennyiben ilyen helyzetre kerülne sor, érdemes egyeztetni a szálloda munkatársaival, biztosan számíthatunk a segítségükre!

Az Európafit a megújult wellnessrészlegével, gyermekeknek specifikus programkínálattal is igyekszik kedveskedni. Legyen szó beltéri vagy kültéri programokról, itt mindenfajta érdeklődésű és kikapcsolódásra vágyó ember megtalálja a kedvére valót.