Orbán erős országa megvédi a gyermekeket (H-P 8-16)

Orbán erős országa megvédi a gyermekeket (H-P 8-16)

(Forrás: Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyöngyszem ez! Úgy hivatali blikkfangilag, mint magyar valóságilag, lásd még erős, büszke ország, sőt, soha ilyen erős nem volt, tíz év múlva pedig olyan erős lesz, hogy csak na. A legerősebb – már, ha hinni lehet a Tranzit Fesztiválon fellépő Orbán Viktornak, és hát miért ne hinnénk neki. 

Még mielőtt idemásolnám, mert eredetiben az igazi, a fókuszpontok megtalálásához annyi segítséget nyújtanék, hogy a „folyamatos ellátás érdekében” és a „betegutak (az eredetiben jobb lesz) átszervezése”. Szóval a folyamatos ellátás érdekében átszervezték a betegutakat – a Kádár-rendszerben edződött nemzetrész azonnal tudja, hogy itt valami bibi lesz. Tehát: 

„A folyamatos ellátás érdekében a gyulai és békéscsabai telephelyeken az intézményen belüli beteg utakat átmenetileg, előreláthatóan ez év végéig átszervezték. A békéscsabai gyermekgyógyászati részlegen hétfőtől péntek 16 óráig folyamatosan biztosított a fekvő- és járóbetegek napközbeni és ügyeleti ellátása. A pénteki napokon a betegeket – amennyiben egészségi állapotuk megengedi – 16-óráig hazabocsátják. 

Ha a gyermekeknek hétvégén is szükségük van kórházi szakellátásra, akkor áthelyezik őket a gyulai Gyermekgyógyászati osztályra. A békéscsabai részlegen péntek 16 órától hétfő reggel 8 óráig gyermekgyógyászati fekvőbetegellátás nem lesz.”

Családbarát kormány, védjük meg a gyermekeinket, és a többi, és a többi.