Nagy József: Baromi szórakoztató, amikor a propagandista hátán folyik a víz – Kompország

Nagy József: Baromi szórakoztató, amikor a propagandista hátán folyik a víz – Kompország

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ha az a célod, hogy meggyőzd Huth Gergelyt, akkor az nem fog sikerülni. Én úgy ülök be vitázni közéleti műsorokba a propagandistákkal, hogy azt demonstráljam, van bennünk valami közös, hogy nem minden fekete-fehér. Ha csak addig eljutok, hogy a másik tábor hívei nem gyűlölnek, és elgondolkodnak azon, amit mondtam, az már jó – mondta Kompország című műsorunkban Nagy József, a 24.hu Minőségi Újságírásért díjjal többszörösen elismert újságírója, közéleti vitaműsorok rendszeres szereplője. Hozzátette: jó úgy leülni egy ilyen vitára, hogy tudja, neki van igaza, és a kormánypropagandista is tisztában van ezzel, ezért baromi szórakoztató, hogy a propagandista hátán folyik a víz az erőlködéstől, ahogy próbálja menteni a menthetetlent.

Beszélt arról is, hogy:
• Mit gondol Bayer Zsoltról?
• Lát-e esélyt a NER megdöntésére?
• Miben hisznek a fideszesek?
• Kivel nem készítene interjút?
• Mit jelent szerinte a független újságírás? Az értékek mentén való újságírás miben különbözik a pártoktól befolyásolt írástól?
• Miért fontos a nyomtatott sajtó megmaradása? Mit gondol az internetes újságírás korszakáról?
• Elkötelezett Fradi szurkolóként nem zavarja-e, hogy a Fidesz kisajátította a labdarúgást és a legtöbb patinás klubot is?
Műsorvezető: Szerető Szabolcs
Szerkesztő: Farkas Melinda

Ha inkább hallgatná, iratkozzon fel podcast-csatornáinkra: SpotifyApple.