Szalma Botond: Álkeresztények vezetik az országot – Kompország

Szalma Botond: Álkeresztények vezetik az országot – Kompország

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Kereszténydemokrata Néppárt nem menthetetlen, hanem halott. Amikor próbáltam változást elérni a pártban, akkor még menthető lett volna, ma már nem az. Álkeresztények vezetik az országot, akik pedofíliát takargattak – jelentette ki Kompország című műsorunkban Szalma Botond, a KDNP volt budapesti elnöke, akit 2014-ben kizártak a pártból, mert elindult a Fidesz jelöltje ellen az újpesti polgármester-választáson. Szalma, aki jelenleg a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Néppárt alelnöke és kampányfőnöke, azt is elmondta, bár ízléstelennek tartja, hogy a DK óriásplakátokon megszentségteleníti az Isten, Haza, Család jelmondatot, mégis gond nélkül megtehetik, mert ehhez az alapot a mostani kormánypártok adták, akik se nem keresztények, se nem demokraták, a DK politikusai pedig nem hívő emberek.

Márki-Zay Péter kapcsán kijelentette: az ő óriási előnye, hogy nem lop, tisztességesen bánik a közpénzekkel, Szerinte a pártelnök 2022-ben még politikai amatőr volt, aki nem ismerte a saját térfelén lévő szereplőket, ma már nem lehetne azt megcsinálni vele, amit akkor. Mint mondta, egyre többen vannak, akik se Orbánnak, se Gyurcsánynak nem hisznek, és a „harmadik halmaznak” előbb-utóbb nyernie kell.

• Szerinte eléri a Mindenki Magyarországa Néppárt az 5 százalékos küszöböt az európai parlamenti választásokon?
• Mit csinál majd Brüsszelben, ha sikerül mandátumot szereznie?
• Hitelesnek tartja-e Magyar Pétert, egyedül van, vagy áll valaki mögötte?
• Miért nem jó, hogy állami szintre emelték a hitoktatást?
• Miért felelős a nemzet sorsáért a magyar értelmiség, és miért rettegnek hangot adni véleményüknek a magyar emberek?

A műsorvezető Szerető Szabolcs, szerkesztő Farkas Melinda.