Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Koronavírussal fertőződött a Salvinire vigyázó egyik rendőr is

Szerző: | 2020. március 07., 21:54 | Külföld

Koronavírus Észak-Olaszországban (Fotó: MTI/AP/Paolo Santalucia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy nap alatt majdnem megduplázódott a fertőzöttek száma Olaszországban.

HIRDETÉS - AIP

A legnagyobb olasz kormánypárt, a baloldali Demokrata Párt (PD) főtitkára Nicola Zingaretti a Facebookon jelentette be, hogy nála is diagnosztizálták a betegséget. Enyhe tünetekkel saját lakásában tölti a karantén időszakát. Matteo Salvini, az ellenzéki Liga vezetője szintén közösségi oldalán közölte, hogy a biztonságáért felelős egyik rendőr tesztje is pozitívnak bizonyult.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Olaszországban a diagnosztizált fertőzöttek száma egy nap alatt 1145-tel nőtt, ez majdnem kétszerese a pénteki adatnak, amely 620 volt. A megbetegedettek száma már megközelíti a 6000-et.

Angelo Borrelli, a polgári védelmi hatóság vezetője azt mondta, hogy a szombat esti adatok szerint a gyógyultak száma 589-re emelkedett, a halottaké viszont elérte a 233-t. Pénteken 49-en, szombaton ennél kevesebben, 36-an haltak meg az új koronavírus-betegségben. Az elhunytak átlagéletkora továbbra is 81 év feletti.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, koronavírus-járvány, Matteo Salvini, Olaszország


Virtus

Virtus

A német külügyminiszter szerint érthetetlen, amit a magyar vezetés tesz Kína ügyében. Aztán hozzátette, hogy sajnos nagyon is érthető. Nincs itt valami ellentmondás? Hát, sajnos nincs.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest