Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Felszállás előtti teszttel csábítja az utasokat egy amerikai légitársaság

Szerző: | 2020. október 30., 21:14 | Külföld

Várakozó beutazók a londoni Heathrow repülőtéren (Fotó: 1000 Words/Shutterstock)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Érdekes kísérletbe vág a United Airlines légitársaság: az amerikai Newark és London közötti járatokon minden utasukat letesztelik koronavírusra november 16-a és december 7-e között. Már októberben közepén is indítottak ilyen programot a San Francisco és Hawaii közötti járatokon. A tapasztalatok szerint ez sikert aratott az utasok körében, amit jelez, hogy ebben a viszonylatban kétszeresére nőtt a számuk – adja hírül az ABC News.

A program során az utasokat ingyen tesztelik felszállás előtt, ehhez egy gyorstesztet használnak. Ha valaki nem hajlandó magát ennek alávetni – a két évnél kisebb gyerekeket kivéve –, akkor nem szállhat fel a gépre. 

A tesztelés ellenére persze karantén vár az Egyesült Királyságba érkezőkre, ez alól tehát egyelőre nem mentesít, de a légitársaság abban reménykedik, hogy siker esetén a brit karanténszabályok is enyhülhetnek az ily módon érkezők számára. Európa egyes országai ugyan éppen további lezárásokat hajtanak végre, de a légitársaság szerint a kísérleti program segíthet abban, hogy az emberek jobban bízzanak a repülésben. 


HIRDETÉS

Címkék: koronavírus, teszt, United Airlines


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest