Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Impeachmentet indítana Biden ellen egy konteóhívő republikánus képviselőnő

Szerző: | 2021. január 14., 18:21 | Amerikából jelentjük

Marjorie Taylor Greene, Georgia állam republikánus szenátora "Trump győzőtt" feliratú védőmaszkot visel a 117. kongresszusi ciklus első ülésén az amerikai törvényhozás, a kongresszus washingtoni épületében, a Capitoliumban 2021. január 3-án. MTI/AP/The Washington Post pool/Erin Scott

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Január 21-én benyújtom az impeachment eljáráshoz az indítványt Joe Biden elnökjelölt ellen. 75 millió amerikainak elege van a tétlenségből. Itt az ideje állást foglalni. Büszke vagyok arra, hogy a figyelmen kívül hagyott republikánus szavazók hangja lehetek” – ezt a bejegyzést tette közzé nemrég a Twitter-oldalán Marjorie Taylor Greene georgiai képviselőnő, aki a jelek szerint teljesen komolyan gondolja a kezdeményezését.

HIRDETÉS - AIP

A politikus asszony ugyanis a Newsmax TV-nek kijelentette: Bident külföldi kormányok, valamint kínai és ukrán energetikai vállalatok vásárolták meg, ezért már a hivatalba lépésekor felelősségre kell vonni. A képviselőnő ugyan nem árulta el, hogy a kezdeményezést támogatnák-e még más republikánus pártiak is, azonban a nyilatkozatából úgy látszik, nincs túl jól véleménye a párttársairól. Mint fogalmazott, elege van azokból a republikánusokból, akik megengedik az ország megsemmisítését és lehetővé teszik a demokratáknak, hogy visszaéljenek a pozíciójukkal. Szerinte ezért itt az ideje, hogy a republikánusok kiálljanak az amerikai nép mellett és végre jó munkát végezzenek a kongresszusban.

Marjorie Taylor Greene korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy lelkes híve a legkülönbözőbb összeesküvés-elméleteknek. Így 2017-ben maga is felült a „pizzagate-ügynek”, mely szerint demokrata vezetők egy pizzérián keresztül üzemeltetnek egy pedofil hálózatot. Szerinte Hillary Clinton eltetette láb alól az ellenségeit, méghozzá egy halállista alapján. Ám a képviselő asszony maga is szerzője számos összeesküvés-elméletnek, amit az azóta megszűnt American Truth Seekers (Amerikai Igazságkeresők) nevű honlapon tett közzé.

A republikánus képviselő asszony kezdeményezésének sikere egyébként rendkívül valószínűtlen, többek között azért, mert a képviselőházban többségben vannak a demokraták.

Címkék: Amerikai Egyesült Államok, impeachment, Joe Biden, Marjorie Taylor Greene


Távolságtartás

Távolságtartás

Ha jobban belegondolnánk, igenis furcsának kellene gondolnunk, hogy mennyire nem tudunk semmit azokról, akik az elmúlt néhány évszázadban hozzánk hasonló utakat voltak kénytelenek bejárni.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest