Magyar Péter a hiányzó fideszesekről: „Akasztják a hóhért!”

Magyar Péter a hiányzó fideszesekről: „Akasztják a hóhért!”

Fideszes képviselők és üres helyük az EP-ben (Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Akasztják a hóhért. A fideszes képviselők és a teljes propaganda médiájuk azzal harsogták tele múlt héten a magyar nyilvánosságot, hogy én nem veszek részt az Európai Parlament munkájában, de közben felveszem a fizetésemet. Nos jelentem, én még most is itt vagyok a Parlamentben és két órája részt vettem a plenáris szavazáson, amit viszont a fideszes képviselők testületileg kihagytak”. Erről írt a Tisza Párt elnöke, EP-képviselője, aki ezt alátámasztó képest is kitett a bejegyzéséhez az EP üléséről. Hozzátette a fideszesekre utalva: „Arra azért még volt idejük reggel, hogy bejöjjenek aláírni a jelenléti ívet, hogy megkapják a fizetésük mellett a 350 eurós napidíjat (ami az egy havi magyar családi pótlék tízszerese)”.

Magyar Péter azt írta: „Megafonosok, propagandisták, munkára fel! Szaladjatok megkérdezni Deutsch Tamást, vagy Dömötör Csabát, hogy munka nélkül miért vesznek fel fizetést”.

Címkék: fizetés, EP, Magyar Péter