„Aberrált, belvárosi, libsi gyerek” – Lázár János szavai miatt írt levelet a Mazsihisz-alelnök

 „Aberrált, belvárosi, libsi gyerek” – Lázár János szavai miatt írt levelet a Mazsihisz-alelnök

Lázár János (Forrás: Lázár János/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Legyen szíves magyarázatot adni arra, hogy mit kell érteni az alábbi kifejezése alatt: »aberrált, belvárosi, libsi gyerek«” – írja Nógrádi Péter, a Mazsihisz alelnöke Lázár Jánosnak címzett nyílt levelében, amit a Szombat.org közölt.

Mint lapunk is megírta, az építési és közlekedési miniszter a HÉV-ritkításokkal kapcsolatban többek között „aberrált, belvárosi, libsi gyerekekről” és a „Magyar Péter s*ggét nyaló” Vitézy Dávidról írt. – Úgy látom, hogy néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás a hétvégén, és ezért aztán hallucinációik vannak a HÉV-vel, meg úgy általában a világgal kapcsolatban. Ilyenkor persze hazudnak is – fogalmazott a miniszter. Vitézyről pedig ezt írta: a „jövőben a közlekedési kormányzat sehol és semmiről nem kíván Vitézy települési képviselővel egyeztetni. Aki ugyanis a hazugságokban az élen jár; aki elveszítette a főpolgármester választást, pedig minden segítséget megkapott ahhoz; aki most, a Fidesz után Magyar Péter s*ggét nyalja, nem lehet tárgyaló fél.”

Nógrádi Péter arra vár választ a tárcavezetőtől, hogy kit és milyen összefüggésben nevez „belvárosi, libsi gyerek”-nek. A Mazsihisz alelnöke szerint mindezt már csak azért is érdemes lenne tisztázni, „mert Ön a Magyar Kormány egyik fontos minisztériumát vezeti és a Magyar Kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben”. 

Vitézy egyébkétn nem maradt adós a válasszal: egy hársfatea elfogyasztását javasolta Lázár Jánosnak, majd azt írta: „Ha a miniszteri munka ennyire megviseli az idegeit, ráadásul, az elmúlt évek sorozatos kudarcai nyomán a MÁV összes utasának idegeit is, mindenki jobban járna, ha lassan inkább abbahagyná.”