Magyar Péter: Az ég kék, a fű zöld, a Fidesz...

Magyar Péter: Az ég kék, a fű zöld, a Fidesz...

A szóban forgó vitnyédi terület. (Fotó: Magyar Hang / Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Az ég kék, a fű zöld, a Fidesz hazudik. Kormányzati előkészítő dokumentumok bizonyítják, hogy a kormány 4,7 milliárd forintból migráns tábort építtetett volna, vagy építene nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházásként jól bevált NER-es kivitelezővel Győr-Moson-Sopron megyében” – írja Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke egy a lapunk által közölt cikkre hivatkozva.

„Pár hete, amikor először beszéltünk a helyiek információi alapján az osztrák határhoz közeli Vitnyéden épülő szögesdróttal körbevett, rendőrök által őrzött táborról, akkor Gulyás Gergely tagadta ezt és azt állította, hogy gyerektábort építenek. Azóta a Magyar Hang megszerezte azokat a kormányzati előterjesztéseket, amiből egyértelműen kiderül, hogy mi is a sürgős építkezés célja” – áll a Facebook-bejegyzésben. Magyar Péter hozzáteszi, hogy „miközben a kormány évek óta az illegális migráció elleni küzdelem kérlelhetetlen élharcosának mutatja magát, addig a valóságban szabadon engedett 2000 embercsempészt, letelepedési kötvényekkel üzletel, évi 60 ezer gazdasági migráns hoz hazánkba, most pedig mindent letagadva, a helyieket sem tájékoztatva, migráns tábort alakítana ki az egykori jó hírű iskola területén, adótoronnyal, szögesdróttal. Gyerektábor, ja…”

Címkék: Tisza, Magyar, Vitnyéd