Lázár János Vitézy Dávidról: „Aberrált, belvárosi, libsi gyerek”, aki „Magyar Péter s*ggét nyalja”

Lázár János Vitézy Dávidról: „Aberrált, belvárosi, libsi gyerek”, aki „Magyar Péter s*ggét nyalja”

Lázár János (Fotó: Facebook/Lázár János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megdöbbentő hangvételű posztban szállt bele Lázár János építési és közlekedési miniszter Vitézy Dávidba szerda délután. A kormánypárti politikus kirohanása azért is érdekes, mert a fideszes Szentkirályi Alexandra Vitézy Dávid javára lépett vissza a főpolgármester-választáson.

Lázár János a bejegyzését azzal vezette fel, hogy néhány szót mondana a HÉV-ről és Budapest ügyeiről. – Úgy látom, hogy néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás a hétvégén, és ezért aztán hallucinációik vannak a HÉV-vel, meg úgy általában a világgal kapcsolatban. Ilyenkor persze hazudnak is. Az Építési és Közlekedési Minisztérium vagy a MÁV vezetésében senki, semmilyen döntést nem hozott a HÉV működésével vagy menetrendjével kapcsolatban! Minden más állítás nettó hazugság. Arról viszont döntött Orbán Viktor és kabinetje, hogy több száz milliárdból fejlesztjük a pályát és a járműparkot – állította a miniszter.

Lázár János azzal folytatta, hogy a jövőben a közlekedési kormányzat sehol és semmiről nem kíván „Vitézy települési képviselővel” egyeztetni. – Aki ugyanis a hazugságokban az élen jár; aki elveszítette a főpolgármester-választást, pedig minden segítséget megkapott ahhoz; aki most, a Fidesz után Magyar Péter seggét nyalja, nem lehet tárgyaló fél – vélte.

Arra is kitért, Budapest valóban a világ legszebb fővárosa, azonban évek óta gazdátlan, emiatt pedig lepusztult, koszos, a közlekedésre alkalmatlan, szétesett, élhetetlen. Szerinte ennek az oka az, hogy mindazok, „akik folyton Budapest értője, féltője és megmentőjeként szólalnak meg, tönkretették azt. Budapestet az elmúlt években csak a kormány fejlesztette, miközben a világpolgár urbanisták, ilyen-olyan – szakértelemmel nem rendelkező – szakértők, városmakettek utcáin felnövő, a Facebookot látványtervekkel kitapétázó ifjak semmit sem tettek Budapestért.” Lázár szerint viszont a kormány a fővárost (is) fejleszti, a szemetet eltakarítja, a közlekedést rendbe teszi, a korábban szerinte mások által csak ígért HÉV járműbeszerzéseket és pályafelújításokat megcsinálják. – Aki ebben nem tud, vagy nem akar partner lenni, hazugságaival legalább ne gátolja ezt a munkát! – zárta posztját.