Kéz kezet mos: parola, parola, parola

Kéz kezet mos: parola, parola, parola

(Forrás: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sokak szerint történelmi jelentőségű kézfogások napja volt ez a mai. Nyilvánvalóan ellopja a show-t Magyar Péter és Orbán Viktor kézfogása, Magyar alighanem fizetett is volna egy ilyen képért, de csak kivárta, amíg eljön az ő ideje és végre szemtől szembe is kihívóként pozicionálhatta magát a miniszterelnökkel szemben, 

de azért a kormányfőt és Ursula von der Leyent sem kell sem kell félteni, akik oly kedvesen mosolyogtak egymásra két torkonmarás közt, mintha első bálozók lennének.

 

Ehhez képest szinte eltörpül, hogy Szijjártó Péter annál a Budapest-Belgrád vasútvonalnál gratulált a magyar kormányfő leghívebb emberének, Mészáros Lőrincnek, amelynek építéséhez Orbán Viktor édesapjának bányájából származó követ használnak. 

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter viszont más utat követ: ő Fikrim Damkának, a Koszovói Köztársaság területfejlesztési miniszterének nyújtott kezet, akivel aktuális kérdésekről egyeztetett, kiemelt tekintettel az újonnan bejelentett Versenyképes Járások Programra, amely nyilván rendkívüli módon érdekli a koszovói tárcavezetőt, hiszen igen tanulságos, miként lehet úgy tenni, mintha az önkormányzatok érdekét szolgálná valami, miközben épp megcsonkítja őket, de persze nyilván minden csak nézőpont kérdése, és persze, tudjuk: kéz kezet mos.