Pottyondy Edina: Mintha szintet lépett volna a türelmetlenség, az agresszió, az őrület

Pottyondy Edina: Mintha szintet lépett volna a türelmetlenség, az agresszió, az őrület

Pottyondy Edina az influenszerek által a gyermekvédelem érdekében szervezett tüntetésen, a Hősök terén (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Lehet, hogy csak az őszi depresszió mondatja velem, de mintha szintet lépett volna a türelmetlenség, az agresszió, az őrület – erről írt Pottyondy Edina humorista közösségi oldalán szerdán.

– Politikai gyilkosságok, világháborús félelmek, és nem csupán világszinten van gáz. Motyogó kattantak, és nemcsak a parlamentben, de a metrón, a villamoson és az utcákon is. Verekedés és nyilvános üvöltözés. Pécsen a szomszéd asztalnál hangosan, iszonyú stílusban alázta meg a terhes alkalmazottját a főnöke. A hajléktalanok egyre elkeseredettebben tarhálnak. Egyre több kisgyereket és anyát látok köztük. Hiába indexelek, nem engednek sávot váltani a mellettem lassan elcsorgók. Tegnap az Allee-nál egyszerre öt szirénázó rendőrautó. Kapzsiság, gátlástalanság, zaklatás, hazudozás. Végeláthatatlan emberi tragédiák és nyomor – sorolta. Pottyondy Edina szerint csak az elmúlt pár napban ömlöttek rá ezek az élmények, és bárkivel beszél, ezt megerősíti. – Valami nagyon elromlott – tette hozzá posztja zárásaként.

Címkék: Pottyondy Edina