Magyar Péter: Eljött az őszinte vallomás ideje

Magyar Péter: Eljött az őszinte vallomás ideje

Magyar Péter az Európai Parlamentben (Fotó: Magyar Péter/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Eljött az őszinte vallomás ideje. Most, hogy napok óta azon rugózik a propaganda apraja-nagyja, de még a valódi sajtó is, hogy milyen állami megbízásaim voltak, milyen túlárazott szerződéseket írtam alá, illetve, hogy az öcsém melyik cégeknél dolgozott hosszabb-rövidebb ideig, ideje mindent bevallanom” – írja csütörtöki Facebook-posztjában Magyar Péter, aki kaján hangvételű „vagyonbevallásában” tételesen felsorolja, hogy a NER által uralt ország valójában minden az övé és testvéréé, Magyar Mártoné. 

A felsorolás szerint 43 évesen nem egy olyan ingatlanban lakik, amit 90 millió forint jelzáloghitel terhel, és az öccse sem egy lakótelepi lakásban lakik a családjával, hanem ők építették közösen 12 milliárd forintért a hatvanpusztai uradalmi birtokot, ahová Orbán Viktor kutyája csak az ő külön engedélyükkel jöhetett be. Sőt – teszi hozzá gúnyosan – ő építtette ott a pálmaházat és ő kérte, hogy legyen külön szafari és egy szép tó is a birtokon. – A valóságban Mészáros Lőrinc 1000 milliárdja és Tiborcz István 500 milliárd forintja is az öcsémé és az enyém – folytatja a listát, és persze övék több, mint 40 ezer hektár termőföld, és ők „harácsoltak” össze közbeszerzéseken 1000 milliárdokat. 

– Be kell valljam, hogy nem csak egy telefont dobtam a Dunába, hanem a kormány nekem vette meg 700 milliárd forintért a teljes Vodafone-t – írja a Tisza Párt elnöke. (Ezzel kapcsolatos hír egyébként, hogy az Európai Parlament az illetékes magyarországi hatóságoktól megkapta Magyar Péter parlamenti mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló kérelmet. A mentelmi jog felfüggesztését a Legfőbb Ügyészség kezdeményezte. Az erről szóló közleményben azt írták, a rendelkezésre álló adatok szerint a politikus június 21-én hajnalban egy budapesti klubban szórakozott, ahol mások mellett a sértett is mobiltelefonjával videóra vette őt és azt, ahogy elveszi egy férfi telefonját, majd egy idő után szándékosan a Dunába ejti.)

– „A látszat ellenére nem Orbán Rasi és Várkonyi Andi jár 50 milliós ékszerekben és nem ők hordanak 10 milliós ruhákat és táskákat, hanem az öcsém és én” – viccelődik, majd Lázár Jánost és Rogán Antalt is felemlegeti. Végül „töredelmesen” bevallja: „az öcsémmel mi ketten vezettük félre az egyébként jóhiszemű, mélykeresztény, erkölcsös miniszterelnök urat, mi építettük ki a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerét és mi rángatjuk dróton Polt Péter legfőbb ügyészt és a többi hatóságot, valamint a propagandamédiát is”. 

„Restellem, hogy egy egész országot tartottam ennyi ideig tévedésben és eközben mosolyogtam is, de úgy voltam vele, hogy ha az ember bűnbe esik, legalább élvezze. Remélem, hogy ezen vallomásom hatására minden jóérzésű magyar ember ismét teljes szívvel meg tud majd bízni hazánk bölcs és becsületes vezetőjében és a továbbiakban senki nem vádolja őt alaptalanul a magyar emberek vagyonának elsajátításával” – fűzte hozzá Magyar Péter, aki ígéri, a jövő évi vagyonbevallásában mindent feltüntet, ha lesz elég rubrika.