Meghalt a Pentagonnál megtámadott rendőr

Meghalt a Pentagonnál megtámadott rendőr

Az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon épülete (Fotó: Touch Of Light)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tegnap támadás történt az amerikai védelmi minisztérium épületének (a Pentagonnak) közelében. Ellentmondásosak a jelentések arról, hogy pontosan kik, hányan és hogyan támadtak, ahogy az sem egyértelmű, hogy maga a Pentagon volt a célpont vagy véletlen a védelmi minisztérium közelsége, és a támadás a közeli metróállomáson történt.

Mindenesetre a Pentagon őrizetét ellátó rendőri erők most bejelentették, hogy a támadásban megsebesült egyik rendőr elhunyt, írja a HVG. Továbbra sem tisztázottak azonban a támadás részletei. egyes értesülések szerint a rendőr tűzharcban sérült meg, tehát meglőtték, más értesülések szerint viszont megkéselték.

Korábban felröppentek olyan hírek, hogy a támadó elmenekült a helyszínről, most viszont az a valószínűbb, hogy az illetőt azonnal megölték. Woodrow Kusse rendőrfőnök arról számolt be, hogy nem keresnek újabb gyanúsítottat, és nem számítanak újabb támadásra. Ez is arra utal, hogy a támadót semlegesítették.