Orbán Viktor: Bocs

Orbán Viktor: Bocs

Orbán Viktor medvével viccelt (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Medve elejtve – ezzel a felütéssel posztolt egy kitömött medve előtt fotózkodva az éppen Erdélyben tartózkodó Orbán Viktor közösségi oldalán, és azt is hozzáfűzte bejegyzéséhez, hogy „bocs”.

A politikus posztjára reagált Jámbor András országgyűlési képviselő, a Párbeszéd frakciójának tagja, aki az alábbit kommentelte: „Azért ennél a bocsánatkérésnél jöhetne egy erősebb is, így hogy végig hazudták a kampányt, hogy azt ígérték nem lesznek megszorítások és marad a rezsicsökkentés, aztán eltörlik a KATA-t, a rezsicsökkentés eddigi formáját (...)”.

A miniszterelnök még csütörtökön érkezett Erdélybe, a tusványosi szabadegyetem miatt, ahol szombaton beszédet fog mondani. Addig sem vesztegette az idejét, csütörtök este már az egyik helyi focicsapat meccsén járt, ahol felcsendült az Ismerős Arcok Nélküled című száma is.