Kulka János úgy érzi, megújult

Kulka János úgy érzi, megújult

Kulka János (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyolcperces anyagot készített Kulka Jánossal az RTL, amelyben a színész az elmúlt néhány évéről beszélt.

A 24.hu összegzése szerint a riportból kiderül, hogy betegsége után sokáig kétséges volt, hogy Kulka tud-e majd újra színészi munkát vállalni, 2019-ben, a Trafóban bemutatott Árvácskában azonban szerepet kapott, most pedig újabb fontos mérföldkőhöz ért: ismét énekelt a nagyközönség előtt, a hétvégén pedig színházi bemutatója is volt.

A tavasszal a Nemzet Színészévé választott Kulka azt mondta a beszélgetés során, sokáig úgy érezte: idegen lett neki a színpad, mostanra azonban már úgy érzi, megújult. Ennek köszönhető, hogy néhány hete a Pozsonyi Pikniken négy dalt is elénekelt, ami megkönnyebbülést jelentett neki, majd következett a Jurányi Házban szeptember 27-én tartott bemutató, a Halál Velencében: a darabban a tizennyolc évvel ezelőtt általa hangoskönyvként rögzített Thomas Mann-mű szólal meg teljes hosszában, amit néma játékkal kísér.

Kulka elmondta azt is, hogy a betegsége óta sokat álmodik, ekkor pedig gyerekkorába utazik vissza. Otthonában emellett sok időt tölt gondolkodással, mindennapjainak pedig a hetente egyszer érkező gyógytornásza, illetve pszichológusa is fontos része.

Címkék: Kulka János, betegség