Molnár Gusztáv: Ha most nem megyek be az elvonóra, meghalok vagy utcára kerülök – Mindenki függő

Molnár Gusztáv: Ha most nem megyek be az elvonóra, meghalok vagy utcára kerülök – Mindenki függő

Molnár Gusztáv a Magyar Hang Mindenki függő című műsorában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mindenki függő. Ez a címe a Magyar Hang új, kéthetente jelentkező videós podcastjának, amelyben ismert és elismert személyiségek beszélnek kapcsolatukról a függőséggel.

Az új műsor nulladik részében a függőségét nyíltan felvállaló Molnár Gusztáv színész exkluzív interjúja tekinthető meg kedden 17 órakor a Magyar Hang Youtube-csatornáján. A botrányhőssé vált Molnár Gusztáv először és utoljára beszélt a közelmúlt tragikus mélyrepüléséről, mielőtt kedd reggel ismét bevonul egy rehabilitációs intézménybe. 

A műsor következő vendége Simon Kornél színművész lesz, a vele készült beszélgetés vasárnap (október 6-án) 19 órakor jelentkezik. Olyan művészek szólalnak meg a kéthetente, vasárnap 19 órakor jelentkező műsorban, akik így vagy úgy, közvetve vagy közvetlenül, de érintettek valamely szenvedélybetegségben. Vagy saját maguk néztek szembe pusztító szokásaikkal – betegségükkel – vagy alkoholista családban nőttek fel. A Mindenki függő podcast nem titkolt célja, hogy tabuk és titkok nélkül, őszintén és nyíltan kommunikáljon a szenvedélybetegségekről. Erre nagyobb szükség van, mint valaha, hiszen egy tavaly áprilisban megjelent adat szerint Magyarország világelső az alkoholbetegek lakosságarányos számát illetően. A World Population Review a WHO adatai alapján azt állapította meg, hogy a magyar férfiak több mint kétharmada alkoholistának számít az alkoholizmus orvosi meghatározása szerint.