Szinte már telt házas a Fishing On Orfű

Szinte már telt házas a Fishing On Orfű

Forrás: Fishing on Orfű/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Augusztus végén tartják meg a Fishing On Orfű fesztivált, a kiírás szerint „még kevesebb szponzorral, még emberközelibb hangulattal, még színesebb programkínálattal.” A rendezvény pedig Facebook-oldalán máris arról tájékoztatott: mindössze kétszáz jegy maradt a szerdai napra, ha pedig ezek is elkelnek, telt házat hirdetnek. Kilencezer forintért lehet napijegyet venni, csütörtöktől szombatig pedig már beteltek.

A hét közepén is lesznek azért még izgalmas nevek, ha valaki az utolsó pillanatra hagyta volna a vásárlást. Fellép a Mayberian Sanskülötts, a Platon Karataev és a Mary Popkids, de aznap lesz Bödőcs Tibor és Thuróczy Szabolcs is.

A hét többi részén olyanok lépnek fel ezen a fesztiválokban egyébként szűkölködő nyáron, mint a Pál Utcai Fiúk, a Supernem, a Kiscsillag, az Óriás vagy Péterfy Bori.

A legnagyobb nyári fesztiválok mind elmaradnak, viszont augusztus végén megtartják a sástói Fekete Zaj Fesztivált, továbbá a veszprémi Utcazene Fesztivált is. Előbbin viszont rendhagyó módon csak magyar fellépők lesznek, a már leszervezett külföldiek jövőre halasztották a koncertjeiket.