Globalisták, Pfizer-vakcinák és az ellopott harmadik út

Globalisták, Pfizer-vakcinák és az ellopott harmadik út

Toroczkai László kampányeseménye (Fotó: Magyar Hang/Katona Mariann)

Egy fiatalember „Harcos” pólóban, terepszínű övtáskával és árpádsávos baseballsapkában, mellette nem sokkal egy férfi fehér ingben és farmerban. Kicsit arrébb egy nő „Toroczkai László” feliratú pólóban, nem messze tőlük egy fiatal pár babakocsival – mindez a Mi Hazánk egyik Pest megyei településen zajlott kampányeseményén. Többtucatnyian voltak kíváncsiak a pártelnök országjárására ebben a nagyjából 15 ezres városban, a legtöbb ellenzéki párt rendezvényeinek látogatottságát elnézve ez a sorba illeszkedik, messze elmarad azonban Magyar Péter tüntetéseinek nagyságától.

Ennek nyilván több oka is van, de egy biztosan nem segíti a Mi Hazánkot: a legnagyobb közösségi portálon nem tudnak érdemben kampányolni azóta, hogy Toroczkai László több mint 200 ezres követőtáborral bíró oldalát törölte a Facebook az öt évvel ezelőtti EP-kampányban. A politikus rendre fel is emlegeti ezt, hozzátéve azt is, hogy bezzeg Magyar Péter elérései elképesztően magasak. Ő ezt nem függetleníti attól, hogy EP-listájuk második helyezettje a Facebookot üzemeltető Meta jogtanácsosa.

• Hogyan kerül egy karaokegép Toroczkai László fórumára?
• Mik voltak a párt fő témái a kampányban?
• Miként tenné a Mi Hazánk „boldogabbá és gazdagabbá” Magyarországot?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap június 13-ig kapható 2024/23. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!