„Tisztítótűz pusztít a magyar gasztronómiában, amelyben jók is eléghetnek”

„Tisztítótűz pusztít a magyar gasztronómiában, amelyben jók is eléghetnek”

Bittera Dóra és Molnár B. Tamás (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Teljesen összeomlott a koronavírus-járvány miatt a magyar csúcsgasztronómia – mondta a Magyar Hangnak adott interjúban Molnár B. Tamás. Most jelent meg másodszor lapunkban a Bűvös Szakács-melléklet Molnár B. Tamás és Bittera Dóra szerkesztésében. A szerzőpárosnak elévülhetetlen érdemei vannak a magyar gasztronómia megújításában, páros interjút is készítettünk velük a friss lapszámban.

Molnár B. Tamás interjúnkban hozzátette: A vírus előtti gasztronómiáról történelem- és mesekönyvekben fogunk olvasni. Szakácsokból lettek szigetelők, asztalossegédek és futárok. Tisztítótűz pusztít a magyar gasztronómiában, amelyben jók is eléghetnek sajnos.

Bittera Dóra elmondta, két új könyvük is készül.

– Min dolgoznak, milyen terveik vannak?
– Milyen volt a 2020-as év a Magyar Gasztronómiai Egyesület szemszögéből?
– Hol marad az állami támogatás?
– Mi vár a hazai gasztronómiára?
A válaszokat és a teljes interjút, valamint a Bűvös Szakács-mellékletet a Magyar Hang január 22-én megjelent 2021/4. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületen (részletek itt) online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1490 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!