Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Árnyék podcast Deutsch Tamással – Megadóztatná a Fidesz a tech cégeket

Szerző: | 2021. február 02., 11:40 | Árnyék podcast

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet érdekes híreit.

HIRDETÉS - AIP

A podcastunkat az a vágy hívta életre, hogy a külföldön élve megszerezhető tapasztalatokat és tudást visszaáramoltassuk a saját szülőországunk felé. Ez az adás mindenképpen rendhagyó. Rendhagyó, mert bár eddig is politikáról beszélgettünk, aktív politikus soha nem volt vendégünk. Most kivételt tettünk. Meghívtuk Deutsch Tamást, a Fidesz EP-képviselőjét, mert azt gondoljuk, hogy szükség van vitákra. Komolyan értékeljük, hogy elvállalta a beszélgetést, bár több-kevesebb kétség maradt bennünk afelől, hogy sikerült-e közelebb jutnunk a másik által képviselt értékekhez, a másik valóságához. Annyi biztos, hogy mondott érdekes dolgokat.

Például, hogy nem csak az a célja a Fidesznek a Facebook-törvénnyel, hogy az ne tudja letiltani azokat, akik megszegték a felhasználási feltételeket. Deutsch Tamás azt is elmondja, hogy meg is akarják adóztatni nagy tech cégeket. Esszenciális kérdés: a Facebook médium vagy közösségi háló? Az is kiderül, hogy szerinte jobb kórházak működnek a vidéki Magyarországon, mint Brüsszelben, és romának is jobb itt lenni, mint máshol Európában.

Ha már régóta követsz minket, ne hallgasd meg ezt az Árnyék podcast epizódot! Kivéve, ha szeretnéd élőben hallani, hogy miként is működik a post truth világa, és milyen egy populista politikus akcióban, aki lyukat beszél a hasadba, és lesöpör minden más véleményt.

A beszélgetés résztvevői:
Pettik Ági: Izrael
Deutsch Tamás: Brüsszel (de igazából Budapest)
Derdák András: Franciaország
Pajer Kristóf: Anglia
hang: Barcza Gergely

Az Árnyék podcast honlapját itt találja.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Deutsch Tamás


Egyre többen tervezik a nyaralást

Egyre többen tervezik a nyaralást

A turisztikai ügynökség vezetője szerint ha „beindul” Európa, majd ősztől az Egyesült Államok, akkor „egy egészen értelmezhető, jó évet fogunk tudni közösen elkönyvelni”.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

„Izraeli hírszerző lett a lányom” – a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus az Árnyék podcastban

Pin It on Pinterest