Amikor Rákay Philip a Fideszt támadja

Amikor Rákay Philip a Fideszt támadja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hogy miért gyűlöltem a játszótereket?

Például a Rákay Philip-féle lelki formák miatt: ők voltak azok a kismamák, akiknek határozott elképzelésük volt a tökéletes gyermekről úgy megjelenésre, mint viselkedésileg, és ami ezen kívül volt, azt egymás között sugdolózva, gúnyos megvetéssel szemlélték. Na, az én gyermekem pont ilyen megvetendő srácocska volt, mivel nulla perces korától kezdve nem szeretett átlagos lenni. Amit imádtam benne, de azért nem volt egyszerű a hétköznapi társadalmi létezésünk. Igen, épp a Rákay Philip-féle arcok miatt.

A NER kettes számú vezérbloggere Fekete-Győr András kispapás fotóját posztolta „SZÉP ÚJ VILÁG” plusz sírva röhögős emodzsi. A képen a Momentum volt vezére a rábatyuzott kisbabájukkal a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz csomagjait pakolássza. Gondolom, az volt a kommunikációs elképzelés, hogy nézzed már meg, tesa, hogy néz ki ez a gyökér, tisztára, mint valami nő, de hát ilyenek ezek a tornából felmentett lipsik, ezért van halálra ítélve a Nyugat, ám mi, magyarok úgy megvédjük a mittoménmit, hogy csak na.

Hát, nem jött be.

A hozzászólók, anyukák és apukák – a Fidesz legszentebb célcsoportja – nagyjából egységesen háborodtak fel Rákay Philip megnyilvánulásán. És még csak nem is durván, a legtöbben leírták, hogy mennyire jó, amikor az édesapa jelen van a hétköznapi apró-cseprő dolgokban is, és nem csak – úgymond – eltartja a családot.

Mondanám, hogy tanulságos végigolvasni a kommentfolyamot, csak már nincs mit. Valaki fél nap múltán rájöhetett, hogy Rákay Philip kommunikációs szakember épp szembemenetel a Fidesz propagandájával, úgyhogy eltakaríttatták a posztot.

Hiába, a család az család.