Orbán Viktor igazat írt: ez tényleg megalázó

Orbán Viktor igazat írt: ez tényleg megalázó

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) érkezik az EU rendkívüli csúcsértekezletére Brüsszelben 2019. május 30-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Akárhogyan is alakuljon az Európai Bizottság elnöki címéért folytatott csetepaté, minálunk a kormányzati magyarázat az lesz, hogy győzött a magyar nép(et képviselő Orbán Viktor). 

Izgatott vasárnapon vagyunk túl, persze mi, a magyar nép leginkább valamelyik vízparton vagy strandon vészeltük át a jeles alkalmat, amikor megszületett és hamvába halt a legeslegújabb csúcsjelölti kompromisszum. De a politikusok bizonyára jól elvoltak már megint, a magyar miniszterelnök még levelet is írt, ami véletlenül és azonnal kiszivárgott, nahát-nahát, ugye. Orbán Viktor abbéli aggodalmának adott hangot, hogy amennyiben a német-francia háttéralku szerint a szocialista csúcsjelölt, Frans Timmermans kerül Európa élére, azzal az Európai Néppárt hatalmas öngólt rúg, úgymint: 

„Ez azt jelentené, hogy a Néppárt, amely megnyerte a választást, átengedi a legfontosabb pozíciót egy másik párt részére.” S ez „megalázó”.

Éjszakára felfüggesztették az uniós csúcsot | Magyar Hang

Az Európai Néppárt elnökének címzett üzenettel egyébként így, ahogy, semmi gond nem lenne. Csak hát azok a fránya előzmények. Mert miért is nincs a pártszövetségnek harcképes csúcsjelöltje? Ki fúrta a legintenzívebben a Néppárt csúcsjelöltjét? Ki küldött paparazzikat a Néppárt csúcsjelöltjére? Ki becsmérelte és becsméreltette az EP-választás kampányában a Néppárt csúcsjelöltjét? Ki ünnepelte a leghangosabban, amikor a Néppárt csúcsjelöltje elbukni látszott? 

Mindezek után pedig nagyon, de nagyon aggódik a Néppártért. 

Csúcs.