Ultra, a Magyar Hang podcastja: Orbán és az oroszok – Kéri Lászlóval

Ultra, a Magyar Hang podcastja: Orbán és az oroszok – Kéri Lászlóval

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Kötöttfogás és a Flaszter után itt az Ultra, a Magyar Hang podcastja, immár a második adással. A kampányról, politikai manipulációról, a politika pszichológiájáról szóló program állandó műsorvezetői Péter Tamás politikai tanácsadó és Gulyás Balázs, lapunk munkatársa, publicista. A műsor állandó rovata a „Krumpli és kokain”, avagy vadászat a hét leggátlástalanabb kijelentésére.

A hetente péntek esténként, 19 órától jelentkező műsor e heti adásának témája az Orbán–Putyin találkozó apropóján a Fidesz és Orbán Viktor oroszokhoz fűződő viszonyának változása. A podcast ezt a témát boncolgatja az e heti vendéggel, Kéri László politikai elemzővel.

A műsor állandó rovatában a „Krumpli és kokain”-ban pedig Gulyás Gergely minapi álszent mondatát vesszük górcső alá. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt állította a kormányinfón, nem tudott róla, hogy házkutatás volt a Völner-ügyben három minisztériumban.

• Hogyan, mikor és főleg miért változott meg a Fidesz viszonya az oroszokhoz?
• Milyennek látta az orosz veszélyt Orbán Viktor 1989-ben és 2007-ben?
• Mi történt Putyin és Orbán 2009-es találkozóján, és miképp' értékelhető az idei, tizenkettedik találkozó?
• Lesz-e ukrán-orosz háború?
• És ha már nálunk járt, arra kértük Kéri Lászlót, hogy jósolja meg az április 3-i eredményt és árulja el, mi fogja eldönteni az idei országgyűlési választásokat.

Iratkozzon fel: YouTubeSpotify, Google Podcasts.