Bemutatta 89 jelöltjét a Kétfarkú Kutya Párt

Bemutatta 89 jelöltjét a Kétfarkú Kutya Párt

Fotó: a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közzétette a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) az áprilisi országgyűlési választásokon indítani tervezett egyéni jelöltjeinek névsorát – vette észre a Telex. A lista alapján 17 budapesti választókerületben tervez indulni az MKKP, de vidéken például két kutya is szerepel jelöltjeik listáján.

A cikk felidézte, Kovács Gergely MKKP-elnök azt mondta, csak ott indítanak egyéni jelölteket, ahol egyértelmű a választás kimenetele, nehogy bezavarjanak a billegő körzetekben az ellenzék győzelmébe.

Ehhez képest csütörtökön kiderült, hogy a párt egyik alapítója, Döme Zsuzsanna elindul a budapesti 6-os választókerületben. Döme azt nyilatkozta: egy tagsági döntés nemrég felülírta ezt az álláspontot, már nem figyelik, hogy melyik a billegő körzet, mert ez gyakran ellentmondásos.

Kovács Gergely a Magyar Hangnak adott interjújában arról beszélt: „A felmérések szerint a 400–500 ezer lehetséges támogatónk 40 százaléka hajlandó lenne átvoksolni az Egységben Magyarországért jelöltjeire. Ott van viszont a 60 százalék, ők abban a pillanatban elfordulnak tőlünk, amikor összefogunk ezekkel az arcokkal, így be sem kerülnénk a parlamentbe”.