Kocsis Máté: Magyarországnak egy jobboldali kormányra van szüksége

Kocsis Máté: Magyarországnak egy jobboldali kormányra van szüksége

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatón a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyarországnak egy olyan jobboldali kormányra van szüksége a következő négy évben is, ami erős országot és gazdaságot hoz létre, valamint vitán felül, és minden áron kiáll a nemzeti érdekek mellett – erről beszélt Kocsis Máté a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátészalkán hétfőn tartott sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta, hogy a magyar választók április 3-án egyszerű választási lehetőség előtt állnak, választhatják az Orbán Viktor által vezetett kormányt, amely adókat csökkent, béreket emel, megvédi a gyermekeket, illetve kibővíti a családtámogatási rendszert. De választhatják a Gyurcsány Ferenc vezette baloldalt is, amely – szavai szerint – amikor módjában állt és tehette elvette a 13. havi nyugdíjat, elvette a 13. havi bért, megvonta az otthonteremtési támogatásokat, kiürítette a családtámogatás rendszerét és háromszorosára emelte a rezsit.

(MTI)

Címkék: Kocsis Máté