Az elítélt gyermekpszichiáter kapcsán

Az elítélt gyermekpszichiáter kapcsán

Fotó: Unsplash

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Aki szeretné elolvasni az eredeti történetet, az itt teheti meg. Röviden összefoglalom: útban volt a pszichiáter egy NER-es személynek, valaki a babérjaira vágyott. Az elítélt pszichiáter felteszi a cikk címében a kérdést: „Miért kockáztatnék néhány millióért 30 év jó hírnevet?” Én kiegészíteném a napi szócskával, hogy napi néhány millióról lehet szó. Gyermekelhelyezési perek százával, ha nem ezrével vannak folyamatban országosan, és egy szülő mindent megtenne, hogy megszerezze a gyermekét, akár fizetne is.

Miért írom ezt? Talán én vagyok az a személy ebben az országban, aki a legtöbb pszichiátert, igazságügyi elmeorvos szakértőt jelentette fel hamis tanúzásért, vesztegetésért. 2015-ben két pszichiátert is feljelentettem egy családi ügy kapcsán, és azóta nem történt semmi. Vagyis ha történik valami, akkor azért, mert én kezdeményezek valamit, legutóbb levelet írtam Polt Péternek, de helyette Dr. Grim Zsolt legfőbb ügyészi ügyész (tényleg ez a titulusa) a Legfőbb Ügyészség Nyomozásfelügyeleti és Vádelőkészítési Főosztályáról válaszolt, hogy továbbította az ügyet a Fővárosi Ügyészségnek. Esetemben olyan szakértői véleményt fogadott el a „Tisztelt” Bíróság, ami véleményem szerint nem felel meg a valóságnak és a törvényeknek. Konkrétan két szakértő véleményében foglaltak alapján olyan vagyok majdnem, mint a Rejtő regényeiben szereplő Senki Alfonz, aki titokban nem tartózkodhat a Földön, mert a világ összes országából kitiltották, csak a szakértői vélemény alapján én nem létezem, vagy ha igen, akkor nő vagyok.

A „Tisztelt” Bíróság ezeknek a szakvéleményeket adott hitelt azok után, hogy tanúként meghallgattak és ellenőrizték a személyazonosságom, a személyimben is szerepel, hogy férfi vagyok, dörgedelmes basszus hangom van, egyesek Fekete László klónjának tartanak testi paramétereim alapján (innen az egyik becenevem, a Fekete Laci), ugyanis nem a karácsonyfadíszek kategóriájába tartozom. Sokan vannak olyanok, akik megijednek vagy megrettennek tőlem, amikor meglátnak, szívesen találkoznék újra azzal a híres magyar színésszel, aki szerintem szintén megijedt tőlem egy boltban. Szóval ha valaki NER-es vagy fizet, az bármit elérhet az igazságszolgáltatásban. Egyébként megjegyzem, hogy szerintem nagyon enyhe ítéletet kapott az elítélt pszichiáter, hiszen a büntetés-végrehajtás intézményeiben letöltendő büntetés is kiszabható lenne, ahogy a mostanság divatos „hálapénzügyek” kapcsán olvasni lehet a hírekben. Még a Youtube-ra is tesz fel videókat a nyomozásokról a rendőrség. A pszichiáter ítélete még nem jogerős, még enyhíthetik is akár.

A magyar igazságszolgáltatásban olyan mértékű a korrupció, hogy szinte elképzelhetetlen. A pártatlan és jogszerű ítélethozatal számos esetben alaposan megkérdőjelezhető, emlékezzünk csak a Zsanett-ügyre, amikor Bagdy Emőke is felhagyott szakértői tevékenységével. Nem véletlen, hogy reformot szeretne az igazságszolgáltatásban az Európai Unió. Egyébként írtam egy krimit, amiben egy korrupcióval gyanúsítható pszichiátert (is) megkínoznak és megölnek. Talán ki kéne elemeztetnem ezt a dolgot egy agyturkász szakértővel. Majd veszek egyet. Ha nem tetszik a véleménye, akkor veszek egy másikat. Dekára.

A publicisztika rovatban megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.