Árnyék évadzáró – Kakukk, itt a nyár!

Árnyék évadzáró – Kakukk, itt a nyár!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

Könnyed kezdésként rögvest egymásnak feszítettük az általunk ismert gazdasági modelleket. A cél a mindenkinek tökéletes világrend, ha nem is működik gyakorlatban, csak elvben.

Covid gyanúból a biztos cancel-ig. Míg adásainkban többször állást foglaltunk, az egynemű szerelem létjogosultsága és a szexuális szabadság mellett, ma kiderült, van olyan szokás, ami egy előadó azonnali kirekesztését, „leírását” vonhatja maga után elfogadó közegünkben.

Liber, azaz szabad, mentes. Vagy mégsem? Ajánljunk-e egymásnak olvasni, hallgatni, nézni valót?

Élünk, tehát lakunk. Míg franciaországi lakásbérlőnk a piac önkormányzati befolyásolásának örvend, svéd tapasztalati szakértőnk kissé lehűti a kedélyeit, thaiföldi vendégünk a szigetvilág búvárparadicsomának lakásbérleti piacáról lebbenti le a fátylat. Fátyolnál maradva….

Hány postafordultával lehetsz házastársként állampolgár Franciaországban? A bürokrácia a Magyarországon töltött edzőtábor után is erősnek hangzik. Ugyanitt rövid ízelítő a máig létező francia gyarmatbirodalom szegleteiről.

Minden nyár előtt elmeséljük hogy tervezzük a szünidőt. Megtudhatja, ki hol nyaral, és találkozunk-e végre élőben, két év után.

A műsor Patreon támogatói oldala itt érhető el! 

Műsorvezető: László Pál
Pettik Ági – Izrael
Szilágyi Stefi – Thaiföld
Bán András – Svédország
Derdák András – Franciaország
Pajer Kristóf – Anglia
Hang: Barcza Gergely