Árnyék podcast: Mék Hungary grét agén

Árnyék podcast: Mék Hungary grét agén

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

Eddig tudatosan kerültük a véleménynyilvánítást az előválasztás kapcsán, az eredményhirdetésig nem akartuk egyik irányba se elbillenteni hallgatóink véleményét. Most, hogy már lezárult, nyugodtan oszthatjuk az észt. Olyan kérdéseket boncolgatunk, minthogy a kormányváltáshoz szükséges-e a vidék „edukálása”, mit tennénk mi ennek érdekében, és hogyan lehetne tartósan jó irányba terelni a magyar nemzeti öntudatot (például mire lehetne büszke egy „átlag magyar”)? Mit lehetne létrehozni egy valódi rendszerváltás után, ami kirántaná Magyarországot a középkorból és az élre lökné? Az általunk lakott országokban mik azok a kulturális deficitek vagy történelmi traumák, amit a politikusok használnak hatalomra jutásuk/maradásuk érdekében.

Az adás extrája, hogy Stefi ismét bejelentkezik, még mindig Budapestről, és ki fog derülni, hogy lesz-e ismét thaiföldi tudósítónk. Pali megbetegedése okán most Kristóf próbálja átvenni a műsorvezetői szerepet, kisebb nagyobb sikerrel.

Izrael – Pettik Ági
Thaiföld helyett még mindig Budapestről – Szilágyi Stefi
Franciaország – Derdák András
Anglia – Pajer Kristóf
hang: Barcza Gergely

Az Árnyék podcast honlapját itt találja. Csatlakozzon a közösség zárt Facebook csoportjához, hogy ne maradjon le semmiről!