Árnyék podcast – Szilveszteri különkiadás

Árnyék podcast – Szilveszteri különkiadás

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

Ez az adás a hogyan lesz az utolsóból az első esete, hiszen 2021 utolsó felvétele 2022 első adása. Speciális alkalom volt ez az este, mert az Árnyék podcast zárt Facebook-csoportjának tagjai élőben végignézhették a felvételt és kérdezhettek is. Évértékeltünk, mindenki elmondta mire büszke és persze a jövőre nézvést terveket, vágyakat fogalmaztunk meg, mint egy rendes évzáró értekezleten szokás.

Szóba kerültek kulináris témák is, egy darabig arra is kerestük a választ, hogy mi a magyar konyha és mi az eladható magyar street food, na meg, hogy kinél hány rúd bejgli fogyott. Sőt, Megtudhatod mit esznek a svédek karácsonykor, és, hogy Bán Andriséknál minek örültek a magyar édességek közül a legjobban. Meg azt is, hogy Pajer Kristóféknál mi volt a pulyka mellé köretnek, hogy „mennyibe fàj” az angol Lidlben a lazac, és mennyiért adják azt a magyar Tescóban. Ha mindig érdekelt, mi a tradicionális libamáj titka, és egyáltalán milyen menüvel kápráztatta el családját László Pali idén, sőt, hogy mit főz legjobban a felesége. Alinda, akkor ez a te kedvenc epizódod lesz.

Pettik Ági is főzött természetesen, náluk shabat volt karácsony és szilveszter helyett is, hisz mindkét ünnep péntekre esett. Az is kiderül az adásból, hogy ki hol tölti a szilvesztert, meg az is, hogy miért van Derdák Andris hátterében a zongorán gyertya. 

A műsor Patreon támogatói oldala itt található!

Műsorvezető: László Pál
Pettik Ági – Izrael
Bán András – Svédország
Derdák András – Franciaország
Pajer Kristóf – Anglia
Hang: Barcza Gergely 

Az Árnyék podcast honlapját itt találja. Csatlakozzon a közösség zárt Facebook-csoportjához, hogy ne maradjon le semmiről!

Címkék: Árnyék podcast