Miskolcon is áthúzott nadrágszíjas plakátokkal várják Magyar Pétert

Miskolcon is áthúzott nadrágszíjas plakátokkal várják Magyar Pétert

Összefogódzkodás Magyar Péter debreceni nagygyűlésén 2024. május 5-én (Fotó: Magyar Hnag/Szabó Zsolt László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miskolcra is ellátogat Magyar Péter, a csütörtöki gyűlés tervezett helyszínén azonban már több áthúzott nadrágszíjas plakátot is kihelyeztek – vette észre a Telex egyik olvasója. Hasonló fogadtatásban volt része múlt héten is a Tisza Párt alelnökének, amikor Debrecenben, a Fidesz egyik fellegvárában tartott tüntetést anyák napján, amely az utóbbi évek legnagyobb vidéki demonstrációja volt, és a helyszínen a beszámolók szerint legalább tízezren hallgatták. A plakáton szerepelt egy apró betűs rész is, miszerint a kiadója a debreceni Fidesz, a kiadásért felelős személy pedig Kósa Lajos, a párt városi elnöke.

Az akkor rendezvényen egyébként Magyar Péter reagált is a nadrágszíjra, amellyel a kormányzati propaganda támadja arra hivatkozva, amit volt felesége, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter mondott a vele készült hangfelvétel nyilvánosságra hozatala után, vagyis hogy Magyar Péter hozzávágta a nadrágját a szíjjal együtt. Magyar Debrecebnen azt mondta: „Kósa Laliék hajnalban suttyomban, ahogy az a bűnözőkhöz illik, a lámpaoszlopokra nadrágszíjas képeket akasztottak. Köszönjük meg neki, hogy megértette az idők szavát és segít a Tiszának még erősebben áradni, mert nem lesz több nadrágszíj-összehúzás, ha az áradás majd elsodorja őket is”.