13 éves lányát szexmunkára kényszerítette a 40 éves férfi

13 éves lányát szexmunkára kényszerítette a 40 éves férfi

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Emberkereskedelemmel és kábítószer-birtoklással vádol a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy 40 éves kiskunhalasi férfit, aki a vádirat szerint 2016 novemberétől 2017 júniusáig heti rendszerességgel árulta lánya testét, írja az Index, a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség  közleményére hivatkozva.

A férfi a 2003-ban született lányt 50 éves férfi ismerősének adta oda „szexuális cselekmények elvégzése érdekében”, s ennek fejében alkalmanként 5-15 ezer forintot kapott ismerősétől. Az akkor 13 éves lány időnként tiltakozott a kényszerítés ellen, amikor pedig ez az apához visszajutott, felpofozta a lányát. A férfi 2018 januárjában kábítószert is fogyasztott. 

Az ügyben első fokon a Kecskeméti Törvényszék jár el, mely a letartóztatást fenntartotta. A férfi fellebbezett a szabadlábra helyezése érdekében, ám a Szegedi Ítélőtábla továbbra is fenntartja a kényszerintézkedést, különösen, hogy a férfi telefonon megpróbálta rávenni gyerekét arra, hogy vonja vissza a terhelő vallomást. A férfi 5 évtől 22 évig tartó szabadságvesztést is kaphat.