22 milliárdért építenek Mészárosék stadiont Zuglóban

22 milliárdért építenek Mészárosék stadiont Zuglóban

Mészáros Lőrinc 2019. szeptember 28-án (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nettó 22 milliárd forintos ajánlattal Mészáros Lőrinc cége, a Fejér B.Á.L. Zrt. és az Építő- és épületkarbantartó (Épkar) Zrt. alkotta konzorcium nyerte el a „BVSC-Zugló Sportcentrum Komplex Fejlesztése keretében: Labdarúgó Stadion, Többfunkciós Versenycsarnok, Küzdősport Edzőcsarnok és kapcsolódó külső létesítmények építése” tárgyban kiírt közbeszerzést – írja az RTL.hu.

A közbeszerzés a BVSC Szőnyi úti komplexumára vonatkozik, amelyet egy Rákosrendező felé található telekkel bővítenek. A Szőnyi úti sporttelepen egy új futball stadion mellett épül egy új, bruttó 4300 négyzetméteres, multifunkciós versenycsarnok 432 fős fedett lelátóval és napelem-rendszerrel, valami egy új küzdősport edzőcsarnok is. Az épületek körül utakat, parkolókat, zöldfelületeket alakítanak ki.

A BVSC-Zugló elnöke Szathmáry Kristóf fideszes politikus, tiszteletbeli elnöke pedig Karácsony Gergely, korábbi zuglói polgármester, aki jelenleg Budapest főpolgármestere. A sportegyesület 14 különböző sportágban nevel utánpótlást. 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – A vert sereg