60 évesen fosztogatott dohányboltokat

60 évesen fosztogatott dohányboltokat

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Négy hónap alatt 10 alkalommal lopott budapesti és Budapest környéki dohányboltokból egy páros. Elfogták őket.

A rendőrség tájékoztatása szerint a főváros több kerületében – a IX., XVII. és XXIII. kerületben –, valamint Dunakeszin is több dohánybolti betörés történt 2020. augusztus végétől. A Budapesti Rendőr-főkapitányság ferencvárosi nyomozói december második felében azonosították a két feltételezett elkövetőt: egy 55 éves szalkszentmártoni férfit, és a 60 éves budapesti B. Sándort. A gyanú szerint a páros 10 alkalommal tört be dohányboltokba, volt ahova többször is visszamentek.

A ferencvárosi rendőrök az 55 éves férfit végül 2020. december 30-án délután fogták el a XVIII. kerületben, B. Sándort pedig aznap este a IX. kerületben. A két férfit az előállítás után lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásukra.

A jelenlegi adatok szerint az elkövetők közel 4 millió forint értékben loptak több mint 2300 doboznyi dohányterméket és pénzt.