A DK szerint bebizonyosodott, hogy nem a törvény, hanem Orbán dönti el, hogy ki megy börtönbe és ki nem

A DK szerint bebizonyosodott, hogy nem a törvény, hanem Orbán dönti el, hogy ki megy börtönbe és ki nem

Magyar Péter érkezik az ügyészségi meghallgatására 2024. március 20-án (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újra bebizonyosodott, amit mindig is tudtunk: ma nem a törvény betűje, hanem fideszes politikusok döntik el, hogy ki ellen és miért indul ügyészségi eljárás – írta a Demokratikus Koalíció a Magyar Péter által kedd reggel bemutatott hangfelvételre reagálva. A Rónai Sándor Európai Parlamenti képviselő által jegyzett közlemény szerint így működik az Orbán-rendszer, így készülnek most újabb ellenzéki politikusok, sikeres ellenzéki polgármesterek besározására és megvádolására, ahogy azt Fekete-Győr Andrással vagy Varju Lászlóval tették. A Demokratikus Koalíció szerint a kormányváltás után mindenkit felelősségre kell vonni, aki a koncepciós eljárásokban részt vett: minisztereket, ügyészeket és a rendszer fejét, Orbán Viktort.

A Mindenki Magyarországa Néppárt is reagált, álláspontja szerint Magyarország Orbán Viktor és fideszes maffiaszervezetének kormányzása alatt a keleti diktatúrák sorába süllyedt. A kormány részéről azt a taktikát alkalmazzák, hogy próbálják hitelteleníteni Magyar Péter személyét, Varga Judit a felvételen szereplő állításait figyelmen kívül hagyva.