A karateedző csak élő adásban hajlandó válaszolni az ellene felhozott állításokra

A karateedző csak élő adásban hajlandó válaszolni az ellene felhozott állításokra

A pillanat, amikor a karate edző felrúgja a kisgyereket a szolnoki kalandparkban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mindenkitől bocsánatot szeretne kérni a hétéves kisfiú bántalmazásáért, szégyent hozott a sporttársadalomra – nyilatkozta az ATV Híradónak Agócs Tibor, aki nemrég a szolnoki kalandparkban rúgott fel egy kisfiút. Az eddigi karateedző úgy fogalmazott, örökre eltávolodik ettől a világtól.

A férfival szemben viszont azóta többen is megfogalmaztak hasonló állításokat. Volt barátnői is úgy nyilatkoztak, hogy súlyosan bántalmazta és megalázta őket, egyiküket meg is erőszakolta. Másokat állítólag a hajuknál fogva húzott végig a földön, de fizikailag is bántalmazta több tanítványát. Az ATV szeretett volna ezekre is rákérdezni, de Agócs azt mondta, csak élő adásban, vágatlan műsorban hajlandó erre. Az ATV reményét fejezte ki, hogy ez az interjú hamarosan a csatornájukon megvalósul.

Agócs azt is elmondta, hogy jelenleg előre befizetett családi nyaraláson tartózkodik külföldön, de állítása szerint áll a felelősségre vonás elé. „Szerencsére az édesanya nyitott arra, hogy a fiútól is bocsánatot kérjek, és hamarosan találkozni fogok velük” – tette hozzá a férfi. Ugyanakkor saját sérelmét is felemlegette: „A másik oldalon, a gyerekvédők figyelmébe ajánlom: van egy gyermek, az pedig az én gyermekem. Ilyen értelemben szeretném – nem kifogásolva a rám mért büntetést, és nem kifogásolva a rám mért népharagot – őket megvédeni azoktól a méltatlan támadásoktól és üzenetektől, amelyeket kapunk”.

Az ATV Híradónak megszólalt Agócs egy régi ismerőse, Fodor Zsolt is, akinek állítása szerint volt a karatemesterrel egy üzleti vitája. Fodor kifejtette, Agócs akkor elment a házukból, erőszakkal aláíratott vele egy papírt, majd leütötte őt. Fodor elmondása szerint a mai napig nem tudja, miért, Agócs bocsánatot nem kért, és nem is beszélték meg a történteket.