A Kárpátaljáért felelős miniszteri biztos is kórházba került a koronavírus miatt, mint írta, „megszenvedi”

A Kárpátaljáért felelős miniszteri biztos is kórházba került a koronavírus miatt, mint írta, „megszenvedi”

Grezsa István miniszteri biztos is koronavírusos (Fotó: Grezsa István / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Koronavírus. Elkaptam, megszenvedem. Harcolok az ismeretlen kór ellen. Mint orvos, és mint fertőzött is, kérem Önöket, hogy tartsák be a legfontosabb rendelkezéseket – így jelentette be megbetegedését Grezsa István miniszteri biztos közösségi oldalán egy kép kíséretében, amin látható, hogy kórházba került és oxigént kap. Grezsa „Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos”. A politikus neve onnan is ismerős lehet, hogy a tavalyi önkormányzati választáson ő volt Márki-Zay Péter kihívója Hódmezővásárhely polgármesteri székéért, ám alulmaradt.

https://www.facebook.com/grezsaistvan/photos/a.2293453784314638/2767425220250823

Grezsa posztjában arra kért mindenkit, viseljen maszkot, mosson kezet és tartson távolságot. Emellett megköszönte a Szegedi Tudományegyetem orvosainak és ápolóinak emberfeletti helytállását és munkáját.

Egyre több közéleti szereplőről derül ki, elkapta a koronavírust. Például hétfőn derült ki: a mindössze 39 éves Borbély Lénárd csepeli polgármester is kórházba került a vírus miatt, de Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója is koronavírusos, illetve Delhusa Gjon énekes, aki szintén kórházba került emiatt.