A következő tíz napra nincs szabad időpont a harmadik oltásra Budapesten

A következő tíz napra nincs szabad időpont a harmadik oltásra Budapesten

Egy nő megkapja a koronavírus elleni harmadik oltást, a Moderna amerikai biotechnológiai cég koronavírus elleni vakcináját a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban 2021. augusztus 5-én (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem lehet időpontot foglalni a harmadik oltásra Budapesten, az időpontfoglaló rendszer szerint ugyanis a következő tíz napra „nincs a megadott keresési feltételeknek megfelelő időpont” – számolt be a Telexnek a Magyar Orvosi Kamara (MOK) alelnöke, Lénárd Rita.

Elmondása sem ő, sem a kamara elnöke, Kincses Gyula nem tudott időpontot foglalni az EESZT felületén emlékeztető oltásra Budapesten. Ugyanakkor más városokban, például Pécsen lehet, így valószínűleg egyedül a fővárosban fogyhattak el a szabad időpontok a harmadik oltásra.

„Lehet, hogy olyan sokan regisztráltak, hogy ezért nincs szabad időpont a következő tíz napra – ami egyébként örömteli lenne –, de fontos lenne megtudni ennek az okát is” – mondta a lapnak Lénárd Rita.

A portál ez ügyben megkereste az Országos Kórházi Főigazgatóságot, de választ még nem kaptak.