A Mi Hazánk bejelentette: mind a 106 egyéni választókerületben önálló jelöltet indítanak

A Mi Hazánk bejelentette: mind a 106 egyéni választókerületben önálló jelöltet indítanak

Toroczkai László, a Mi Hazánk EP-listavezetője, pártelnök a mozgalom szegedi kampányzáróján 2019. május 24-én (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hat ellenzéki párt a – DK, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP, Párbeszéd – jelentette be hétfőn: legkésőbb jövő év október 23-ig megnevezik közös miniszterelnök-jelöltjüket és a 106 országgyűlési képviselő-jelöltet.

Erre reagált a Toroczkai László vezette Mi Hazánk Mozgalom is, amely közleményében „balliberális moslékkoalíciónak” nevezte az egymással szövetségre lépő pártokat. – A valóság ezzel szemben az, hogy nem az egész ellenzék állt össze Gyurcsány Ferenc irányítása alatt, elvtelenül, hiszen a Mi Hazánk Mozgalom egyetlen valódi ellenzéki pártként, egyedül fog mind a 106 egyéni választókerületben önálló jelöltet indítani – jelezték közleményükben.

A párt alelnöke, Dúró Dóra éppen vasárnap ismételte meg egy korábbi ötletét: írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot.