A Pizza King palesztin tulajdonosa a Pesti Tv megszüntetéséről: Katasztrófa!

A Pizza King palesztin tulajdonosa a Pesti Tv megszüntetéséről: Katasztrófa!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem tudja, kinek az ötlete volt ez, de katasztrófának tartja a Pesti Tv megszüntetését a Pizza King palesztin alapítója és tulajdonosa. Melhem Saad a Facebook-oldalán írt arról, hogy az állami tévécsatorna mellett a Hír Tv-t, az ATV-t és a Pesti Tv-t szokta nézni. Reméli, hogy jól meggondolja az, aki ezt a döntést hozta. Saad posztjában megosztotta a 888 gyűjtését a Pesti Tv legemlékezetesebb pillanatairól.

Saad egyébként tavaly interjút adott a Mandinernek, úgy fogalmazva, hogy az elmúlt években a menekülthullámmal szerinte „kritikán aluli minőségű emberek jöttek be”, akikkel nem lehet semmit kezdeni. „Egy fejfájás, egy igazi probléma ez munkáltatóként. Idejön, elkezd dolgozni, de egy hét múlva már ő akar a cégtulajdonos lenni. Különben be sem jön többet dolgozni. Vagy kábítószerezni kezd, bűnözésbe, erőszakbűncselekményekbe keveredik. Számos kényes helyzetünk volt” – mondta Saad, aki szerint sokkal pozitívabb családot itt alapítani, mint Nyugaton. Egyébként szerinte vidéken szinte bárki nyithat Pizza Kinget, bizonyos feltételek mellett persze, a Pizza Fortéval pedig nagyjából együtt kezdtek a kétezres években, van piaci verseny.

Hogy kin érdemes számon kérnie a megszüntetést, az persze tudható. Vaszily Miklós tulajdonos Huth Gergely szerint az alacsony reklámbevételekkel is indokolta a döntést. Szalay Dániel pedig arról számolt be, hogy az ezen a héten tartott Digital-Media Hungary konferencián „Vaszily Miklós tréfásan felajánlotta Milkovics Pálnak a Pesti Tv-t a konferencia közönsége előtt a Pesti Hírlap című lapja mellé, de csak nagy derültség lett belőle, nem jött létre a deal.”