A Tesco is elfogadja a Szép-kártyákat

A Tesco is elfogadja a Szép-kártyákat

SZÉP-kártya (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A magyarországi Tesco áruházakban is lehet élelmiszert vásárolni a Szép-kártyákkal (Széchenyi-pihenőkártya). A társaság közleménye szerint az OTP, az MKB, valamint a K&H által kibocsátott Szép-kártyákat is elfogadják a pénztáraknál hideg élelmiszer vásárlására. A rendelkezés ma reggeltől érvényes május 31-ig.

Közölték azt is, hogy A Szép-kártya bármelyik zsebéből – tehát nem csak a vendéglátásról, hanem a szálláshely, illetve a szabadidő alszámláról is –vásárolhatók frissáru-termékek (zöldség, gyümölcs, pékáru, hús- és csemegeáru, tejtermékek), mirelitáruk, valamint szárazáru élelmiszerek, az alkohol kivételével.

A Tesco pénztárosai által üzemeltetett kasszákban a vásárló ugyanabban a tranzakcióban ki tudja fizetni a Szép-kártyás és az egyéb termékeket is. Ilyen esetben a Szép-kártyával kell először fizetnie. Hozzátették, az önkiszolgáló kasszákban és a Scan&Shop szolgáltatás használata esetén várhatóan az indulást követően 2-3 héttel lesz lehetséges a Szép-kártyás fizetés – számolt be az Index.

Címkék: Szép-kártya, Tesco