Deutsch Tamás kinevette Fekete-Győr András miniszterelnöki ambícióit

Deutsch Tamás kinevette Fekete-Győr András miniszterelnöki ambícióit

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kedves FeGyőr, Akkor leszel miniszterelnök, amikor én római pápa. Ennyi – írta közösségi oldalán Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője szerdán. A rövid, gyakran vitriolos hangvételű bejegyzéseiről is ismert politikus ezzel Fekete-Győr Andrásnak szólt be, a Momentum elnökének, aki nemrégiben bejelentette, megméretteti magát az ellenzék miniszterelnök-jelölti előválasztásán. Rajta kívül a megmérettetésre eddig hivatalosan Jakab Péter Jobbik-elnök, Márki-Zay Péter polgármester, illetve Pálinkás József, Orbán Viktor egykori minisztere, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke jelentkeztek.

Fekete-Győr egyébként vasárnap mutatta be a Momentum programját. Ebben többek között négynapos munkahetet, a családtámogatási rendszer átalakítását, pedagógusi- és egészségügyi béremelést, a kínai és orosz befolyás felszámolását, évente 100 kilométernyi kerékpárutat és egységes kártyarendszert ígért az összes tömegközlekedési eszközhöz.