Életveszélyes sérüléssel végződő tömegverekedés volt Debrecenben – Videón az elkövetők

Életveszélyes sérüléssel végződő tömegverekedés volt Debrecenben – Videón az elkövetők

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen a A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya – olvasható a police.hu-n.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 23-án 2 óra és 2 óra 30 perc között Debrecenben, a Simonffy utcán szóváltásba keveredett két társaság, majd összeverekedtek. Az eset során egy 40 éves férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

https://youtu.be/PEZGNOkZGO0

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azt kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.