Elfogták a tószegi kettős gyilkosság gyanúsítottját

Elfogták a tószegi kettős gyilkosság gyanúsítottját

Elfogták a tószegi kettős gyilkosság gyanúsítottját (Képernyőfelvétel: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy napon belül azonosították és elfogták a tószegi kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei – számolt be róla a police.hu kedden este. 

Mint írták, egy tószegi családi házban holtan találtak egy férfit és egy nőt 2024. január 15-én kora este. A nyomozók nagy erőkkel kezdték meg az elkövető azonosítását. Végül a Pest vármegyei Bugyi településen fogták el azt az 59 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a kettős gyilkossággal. A nyomozók a férfit emberölés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, ami során beismerő vallomást tett. A tettes elmondta, hogy a sértettek korábban befogadták, azonban néhány napja egy vitát követően végzett áldozataival. A nyomozó hatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezi letartóztatását.