Elismerte a kispesti vagyonkezelő vezetője, hogy ő jelentette fel a Momentum politikusát

Elismerte a kispesti vagyonkezelő vezetője, hogy ő jelentette fel a Momentum politikusát

Fotó: RTL Klub Híradó

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elismerte a Magyar Nemzetnek Kránitz Krisztián, a kispesti vagyonkezelő igazgatója, hogy ő jelentette fel korábban Paróczai Anikó momentumos önkormányzati képviselőt. Sérelmezte, hogy a politikus egy Facebookra kiposztolt videóban mutatta be spanyolországi ingatlanját, illetve a lakás tulajdoni lapját.

Lapunk is beszámolt róla, hogy rabosították Paróczai Anikó kispesti momentumos képviselőt a XVIII. kerületi rendőrkapitányságon, miután becsületsértés és különleges adattal való visszaélés miatt feljelentették a nyomozóhatóságnál.

– Azt nem tudjuk pontosan, hogy ki tette a feljelentéseket, de becsületsértés miatt kizárólag Kránitz Krisztián kezdeményezhette az eljárás indítását – közölte akkor a Momentum. Ezt arra alapozták, hogy Paróczai Anikó hozta nyilvánosságra róla, hogy olyan spanyolországi medencés nyaralója van, amelyet nem írt bele a vagyonnyilatkozatába.

Kránitz Krisztián a kormányhoz hű napilapnak most azt mondta, hogy egy február 3-i Facebook poszt miatt döntött a jogi lépés mellett. Akkor a momentumos politikus videókat és fotókat hozott nyilvánosságra az ominózus ingatlanról, illetve a tulajdoni lapot is. – Az ingatlanra vonatkozó adatok és fényképes felvételek közzétételére Paróczai Anikó nem rendelkezett jogalappal, továbbá elmondható, hogy a bejegyzésben tett egyes valóságot torzító állítások (például „spanyolországi villa”) egyetlen célja személyem negatív színben való feltüntetése, „célkeresztbe állítása” volt – fogalmazott a vagyonkezelő vezetője.