Augusztus 20.: Fásy Ádám kitüntetést kapott

Augusztus 20.: Fásy Ádám kitüntetést kapott

Bajkai István (balra) Fásy Zsüliett és Fásy Ádám médiaszereplők társaságában

Fotó: Fásy Ádám Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést kapott Fásy Ádám a „magas színvonalú munkájáért”. Az elismerésről a Kulturális és Innovációs Minisztérium sajtóosztálya adott hírt, amit a 444 vett észre.

A minisztérium közleménye szerint a Pesti Vigadóban „augusztus 20-a alkalmából” adta át a díjat Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium minisztere, Zsigó Róbert a minisztérium miniszterhelyettese és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár. A leginkább a Zeneexpressz/Fásy mulató című mulatós zenékkel teli műsoráról ismert Fásy Ádám kulturális szervezőként, műsorvezetőként, a Munkácsy Alapítvány elnökeként kapta meg a lovagkeresztet.

Fásy Ádámon túl kitüntették Mészáros Lőrinc bankjának vezetőjét is: Barna Zsolt, az MBH Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója a Magyar Érdemrend parancsnoki kereszt polgári tagozatát kapta meg. „Kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként Magyar Érdemrend tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült” még Kardosné Gyurkó Katalin is, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke, aki minden alkalommal megdicséri a kormány munkáját, kiállt Novák Katalin mellett, és Fidesz-színekben indult Érden polgármesterjelöltként.